Få jeres egen
webshop til
arbejdstøj

Fristads Kansas Workwear shop giver medarbejdere og administration en hel række fordele, når I skal købe nyt arbejdstøj. Workwear shoppen tilpasses både den lille håndværksmester, store virksomheder og kommuner.

Læs mere

Den fleksible tøj-shop

Shoppen skal gøre det nemt for medarbejderne at bestille arbejdstøj og samtidig være et godt værktøj for ledelsen til at styre forbruget og give over dettebåde på overordnet plan og på den enkelte medarbejder.

Jeres fordele i Workwear shoppen:

 • I bestemmer, hvilke varer medarbejdere kan vælge imellem.
 • I kan styre tøjbudgettet baseret på kvantitet, point eller pris.
 • I får overblik over, hvem der har bestilt hvad.
 • Medarbejderne kan bestille tøj, når det passer dem.
 • Det er nemt for medarbejdere, da alle oplysninger kan gemmes på deres profil. (størrelser, seneste køb, favoritter osv.)

Nemt for medarbejderne

Workwear shoppen har døgnåbent, så medarbejdere kan købe arbejdstøj, når det passer dem. Alle oplysninger ligger på shoppen og medarbejderen kan klare det hele selv. Der er adgang til tidligere bestillinger og systemet husker den størrelse man sidst bestilte på produktet. Medarbejderen kan også oprette en favoritliste, så det er let at genbestille – også hvis andre skal bestille på vegne af medarbejderen.

Regningen sendes direkte til firmaet; ingen rekvisition, udlæg eller andre forsinkelser på bestillingen.

Workwear shoppen giver på en enkel måde fuldt overblik over tidligere køb, så både medarbejder og leder kan se tøjforbruget og tilpasse sortimentet.

Kontakt os for at høre mere

Unik online shop til
hver virksomhed

Hver Workwear shop oprettes specielt til den enkelte virksomhed med det sortiment, I har valgt. Medarbejderne oprettes enkeltvis med egen profil, log-in og password. Hver medarbejder tildeles en leder, der har mulighed for at bestille på vegne af medarbejderen.

Læs mere

Sortiment kan tilpasses til de enkelte afdelinger

Medarbejderne kan inddeles i forskellige afdelinger med forskellige sortimenter, budgetter og ledere. Således kan shoppen tage hensyn til de forskellige afdelingers forskellige behov. Medarbejderen kan angive størrelser på udvalgte produkter og vælge favoritter, så fremtidige bestillinger bliver lettere. I shoppen kan man ligeledes se sine tidligere ordrer.

Budget for hver medarbejder

Fristads Kansas Workwear shop giver mulighed for at begrænse medarbejdernes forbrug – dog har medarbejderen mulighed for at overskride budgettet, hvis lederen godkender overskridelsen. Medarbejder har hele tiden et overblik over deres resterende budget. Lederen kan bestille på vegne af de medarbejdere, der ikke selv har mulighed for det.

Tilføj nye medarbejdere, produkter eller budget

Det er let at tilføje eller slette medarbejdere i Workwear shoppen. Den enkelte medarbejders budget kan nemt justeres af virksomheden, hvis der er behov for det. Ændringer i de enkelte sortimenter kan foretages løbende.

Leveringsadresser

Virksomheden kan vælge om tøjet skal leveres til firmaet, forskellige prædefinerede adresser eller medarbejderdefinerede adresser. Det gør det nemt for medarbejderne samtidig med, at aftaler mellem firma og forhandler overholdes.

Sprog

Workwear shoppen kan på nuværende tidspunkt vælges på dansk, engelsk eller tysk. Sproget styres for den enkelte medarbejder, så hver medarbejder selv bestemmer, hvilket sprog de ønsker.

Kontakt os for at høre mere

Til forhandlere

Fristad Kansas Workwear shop sparer dig for meget

Workwear shoppen oprettes specielt til den enkelte virksomhed med det sortiment, I har udvalgt sammen med kunden. Kunden får herved en shop, som er tilpasset deres behov og som sikrer loyalitet. Som forhandler kan du oprette shops til alle de kunder, der ønsker det, og derved sørge for, at dine kunder får en optimal oplevelse, når de handler med dig.

Læs mere

Hvad er fordelene for dig som forhandler?

 • Du vælger, hvordan ordrer skal modtages:
 • På mail
 • Via FTP server direkte ind i dit ordresystem
 • Via FTP server direkte ind i Fristads Kansas’ ordresystem
 • Du undgår misforståelser om modeller og farver, da sortimentet er afstemt på forhånd
 • Kundens medarbejder er ansvarlig for, at ordren er korrekt afgivet
 • Du kan nemt se ordrehistorikken på kunden
 • Du kan nemt tilføje eller slette produkter i Workwear shoppen

 • Du kan også tilføje andre varer end Fristads Kansas', så alle ordrer fra kunden foregår på samme platform med fuld gennemsigtighed og historik.

Vil du vide mere – eller komme i gang med en Fristads Kansas Workwear shop, så kontakt vores sælger.

Kontakt os for at høre mere

Kontakt

Udfyld venligst formularen nedenfor.

Du kan også kontakte os på:
E-mail: workwearshop.dk@fristadskansas.dk
Telefon: 6661 2222